Ékszerkarbantartás, ékszertárolás

Mithrillion

Üdvözöllek!

Tárgyakat készíteni csodás dolog - főleg olyanokat, amik gyönyörködtetnek, netán ékítenek másokat.
13 évesen elbűvölt Tolkien világa, főleg a tündék. Az ő tárgyaik annyira tökéletesek, hogy már-már mágikusak, ugyanakkor elérhetetlenek, hiszen a Fantázia világában léteznek - ameddig mi meg nem alkotjuk őket a Valóságban. Középfölde bűvölete és az alkotás vágya vezetett, amikor szakmát választottam, de hiába lettem ötvös, a Valóság nehézségei messzire vetettek eredeti álmaimtól. 

Sok év kihagyás és csodálatos táncélményeim után kislányom megérkezése visszavezetett a kezdetek közelébe: egy napon kigöndörödött a kezeim közül az első drótékszer. Azóta igyekszem kevéske szabadidőmbe belecsempészni az ékszerkészítést: hagyni, hogy indázzanak az ívek és élvezni a Fém természetét.

Ékszereim egyediek, bár óhatatlanul nyomot hagy rajtuk a személyiségem.
Hiszek továbbá a tanulásban és fejlődésben, így nem érzem szégyellni valónak az internetes kalandozásaim során szerzett ismeretek alkalmazását sem.

Szívesen keresem hasonló érdeklődésűek társaságát, mert a tapasztalatcsere mindenkinek jó és az építő kritika sem ártott még meg végzetesen senkinek, sőt talán a dicséret sem...
Egyedi kéréseiddel is bizalommal fordulhatsz hozzám, rövid határidőn belül már ékítheted is magad álmaid tárgyával!


Kellemes és hasznos böngészést kívánok Neked! 

Mithrillion (Marietta)